Vil du spille fotball?

Våren er i anmarsj og det begynner å bli grønt rundt omkring oss. Det betyr at vi endelig nærmer oss den tida hvor fotballen kan sparkes i gang igjen. Er du født i 2015 eller tidligere, og har lyst til å prøve deg på fotballbanen, ta kontakt med oss i fotballstyret.

 

Vi vil så sant det lar seg gjøre ha rene jentelag og guttelag, men om det er noen alderstrinn med for få barn, vil det være mulighet til å stille med mikslag. Vi vil i flere alderstrinn samarbeide med naboklubb Vallset IL, for å kunne stille lag. Dette har vi gjort i flere år nå, og det fungerer veldig bra.

 

Når vi har en oversikt på hvor mange barn i Åsbygda som er interessert i fotball denne sesongen vil vi komme med mer informasjon. Vi ønsker å få startet opp fotballsesongen i midten av april, og på grunn av påmelding av lag til kretsen ønsker vi derfor en tilbakemelding ang din interesse så snart som mulig.

 

Alle våre lag er foreldredrevet, så for at vi skal kunne gi barna et tilbud, er vi avhengig av hjelp av foreldrene til å stille som trenere og lagledere. Hvis det er noen mammaer eller pappaer, «store» storesøsken, tanter eller onkler, som liker å leke og være sammen med barn, ta kontakt med oss. Fotball er lek og moro, og du trenger ikke å ha spesielle fotballkunnskaper på forhånd. Vi kan bistå med kurs og veiledning der det trengs.

 

Ta kontakt med styret om det er spørsmål.

 

Anne S. Dyresen, sekretær, 412 68 546

Eli Tingstadberget, leder, 909 75 128