Nasjonale anbefalinger for fritidsaktiviteter

Godt nytt år til alle sammen!

Det vil ikke bli oppstart av idrettsskole, skitrening eller fotballtreninger før tidligst i uke 3, da vi ønsker å følge de nasjonale retningslinjene. Selv om utendørs-aktiviteter er tillatt, så er det altfor utfordrende å skulle klare og overholde avstandsreglene når alle barna er samlet.

Vi krysser fingrene for lavere smittetall i ukene som kommer, slik at vi kan starte opp igjen med aktiviteter uten altfor mange retningslinjer å forholde oss til. Det viktigste er nå at vi alle holder oss friske, og at vi sammen kan klare å holde skoler og arbeidsplasser åpne.

Ellers er det supre forhold for skiturer i lysløypa og på Pruterud, så det er bare å smøre skiene og komme seg ut på tur. Akebakken ved skistadion er mulig å benytte for både liten og stor, her er det lys i bakken til langt utpå kvelden. Gapahuken med bålpanne kan brukes av alle, men husk å ta med deg søpla di hjem. Skøytebana er også åpen nå, men med bakgrunn i smittevernrådene skal det være maks 20stk ute på banen samtidig. Hjelm er påbudt og hold nødvendig avstand til sidemannen, både på og utenfor skøyteisen.

Vi er heldige som bor her i Åsbygda, hvor det er mange aktivitetstilbud til tross for de begrensninger som er rundt oss om dagen!

Alt vil bli bra – hold avstand!