Invitasjon til klubbdag hos Sport1 Superstore Hamar

Sport1 Superstore Hamar, på Olrud, inviterer Åsbygda ILs medlemmer til klubbdag tirsdag 7.desember fra klokken 10.00 – 19.00. Her gis det 25% på lagerførte varer, med noen få unntak. Medlemmene våre må registrere seg hos Sport1 som klubbmedlem via Sport1 kundeklubb. Mobilnummer må oppgis ved betaling. Møt opp på Sport1 Superstore denne dagen og gjør noen gode kupp til deg selv eller flotte julegaver til familie og venner.

Sport1 Superstore arrangerer også skikveld i sine flotte lokaler tirsdag 30.november. Her vil det være representanter fra de største leverandørene tilstede, og åpningstiden vil være til klokken 20.00. Sport1 vil ha egen annonse med mer informasjon om dette etter hvert.

 

Vi er veldig glade og stolte over å ha Sport1 som vår samarbeidspartner.

 

https://sport1.no/butikker/sport-1-superstore-hamar/