Fantastisk aktivitetsuke på Bomstadbaden

Årets aktivitetsuke i Bomstadbaden for Åsbygda IL er nå over. Det har vært en innholdsrik og sosial uke, med stort fokus på aktivitet, latter, fellesskap og trygghet for store og små.

Årets nyhet og høydepunkt må være «Mesternes Mester«. Det ventet stor spenning ang hva slags øvelser vi skulle igjennom. Alle var klare til kamp når Olav satte i gang konkurransene på stranda denne morgenen. Dagen startet med første øvelse som var presisjons kast med liten ball, deretter fulgte miniski-stafett i sanden. Sistnevnte øvelse skapte mye latter og mange flotte bilder🙂 Bandyskudd i sanden var heller ikke det enkleste vi har vært med på, men innsatsen var på topp. Til slutt ventet den mest avanserte øvelsen, som besto av å frakte vann i en frisbee, over to hinder før du skulle fylle vannet i en kolbe. Øvelsen var over når ballen i kolben kom til toppen. I denne øvelsen ga små og store alt de hadde for å komme først 🙂

På kvelden skulle de to siste øvelsene i «Mesternes Mester» gjennomføres. Pilkast og trekk av kort fra kortstokk ble gjennomført, før det ble felles grilling. På dessertmenyen sto det selvfølgelig jordbær fra Åsbygda. En stor takk til Harald og Marit, samt Tore Lersveen som sponset oss med jordbær og alt som hørte til. Høytidelig premieutdeling med statuetter til vinnerlaget, medaljer til alle barn og diplom til alle deltakerne. En veldig hyggelig avslutning på en aktiv og morsom dag.

 

Aktivitetene som ble gjennomført mandag, tirsdag, torsdag og fredag var rulleski, fotball, sykkel eller jogging. Alle aktivitetene hadde dyktige veiledere, og dette er en flott mulighet for at små og store kan få teste ut ulike aktiviteter. Karlstad er en flott plass med gode arenaer for alle disse aktivitetene.

Nytt av året var også at vi hadde fått istid i Löfsberg Arena, tirsdag og torsdag. Da hadde Åsbygda IL hele ishallen for seg selv en times tid, og det var veldig stort å få lov til å boltre seg på hjemmebanen til Färjestad BK. Tirsdag kveld kom det overraskende besøk av Jimmy Andersson #69, fra Storhamar Hockey. Han var med på isen og spilte sammen med oss til stor stas for små og store. Dette tilbudet om istid i Löfsberg Arena var populært, så populært at det kom ungdom fra Åsbygda bare for å spille hockey denne timen, disse to dagene. Imponerende!

 

Kort oppsummert: ei fantastisk uke med blide og positive Åsbygdinger. Vi gleder oss allerede til neste tur i 2021, og vi oppfordrer alle i Åsbygda IL til å delta neste gang.

 

Denne bildekrusellen krever javaskript.